Ana içeriğe atla

inna,İnna kimdir,inna hayatı,inna biyografisi

                     Inna Kimdir, Hayatı, Inna Hakkında Bilgi
Yazımızda Inna kimdir, Inna’nın hayatı, Inna hakkında bilgi konusunu soru cevap şeklinde ele alacağız.
Inna’nın gerçek adı nedir? Inna ismi ile tanınan sanatçının gerçek ismi Elena Alexandra Apostoleanu’dur. Inna Rusça’da “güçlü su” anlamına gelmetedir.

Inna kimdir? Inna kısaca Romanya’lı şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve dansçıdır. 2008 yılında çıkardığı çıkış albümü olan ve “Hot” ismini taşıyan çalışmasıyla Balkan ülkeleri, İngiltere ve Amerika başta olmak üzere tüm dünyada tanınır hale gelmiştir. Albümün ilk single’ı Amerika gibi ülkelerde listelerin ilk sırasında yer almıştır. Sanatçının hem albüm hem de dans gösterisi Romanya’da 2009 yılında MTV müzik ödülü kazanmıştır. Ayrıca Inna You Tube’da 1 milyarın üstünde görüntülenme elde eden ilk Avrupalı kadın şarkıcıdır. Şarkıcının 2012’de çıkardığı ikinci stüdyo albümü olan “I Am the Club Rocker” Romanya’da yılın albümü ödülünü kazanmıştır.
Inna’nın yeni albümü hangisidir? Inna 2013 yılının Mart ayında “Party Never Ends” ismindeki üçüncü stüdyo albümünü çıkarmıştır.
Inna ne zaman doğdu? Inna 1986 yılında doğmuş genç sayılabilecek bir sanatçıdır. Inna’nın doğum tarihi 16 Ekim 1986’dır. Inna’nın burcu nedir? Inna’nın burcu terazidir.
Inna nerelidir? Inna bir Romanyalıdır. Romanya’nın Mangalia kentinde doğmuştur. Inna nerede yaşamaktadır? Inna günümüzde Romanya’nın Karadeniz tatil yerlerinden olan Neptun kentinde yaşamaktadır.
Inna’nın sevdiği renk nedir? Inna mavi ve yeşilin farklı karışımlarını turkuaza yakın renkleri sevmektedir......
Inna kimdir, Inna’nın hayatı, Inna hakkında bilgi konusunu soru cevap şeklinde ele aldığımız yazımızda son olarak Inna’nın fiziksel özelliklerinden bahsedeceğiz. Inna’nın boyu kaçtır? Inna’nın boyu 1,63 metredir. Inna’nın saç rengi nedir? Inna siyah saçlara sahiptir. Inna’nın göz rengi nedir? Inna ismi ile tanınan sanatçı koyu kahverengi gözlere sahiptir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Muslera,Fernando muslera,Muslera Hayatı Biyografisi

Fernando Muslera kimdir , Futbolcu, Kaleci Fernando Muslera , 16 Haziran 1986 tarihinde Arjantin , Buenos Aires ‘de doğmuştur. Tam adı Nestor Fernando Muslera Micol’dur. Uruguay ‘lıdır. Uruguay milli takımının da kaleciliğini yapmaktadır. 2004 yılına kadar Uruguay’ın Montevideo Wanderers takımının altyapısında kaleci olarak yetişti. 2004 yılında A takımında oynamaya başladı. 2006 yılında kiralık olarak Uruguay’ın Nacional takımına gitti. 2007 yılında ise birçok Avrupa kulüplerinin dikkatini çekince İtalya ‘nın Lazio takımıyla 3 milyon Euro karşılığı anlaştı. Fernando Muslera, IFFHS tarafından 2010 yılının dünyada en iyi 7. kalecisi olarak gösterildi. 2011-12 sezonu öncesi 6.750.000 Euro bonservis bedeli ile Galatasaray ‘a transfer oldu. Muslera Galatasaray forması ile ilk maçına Olympiakos karşısında çıkmış, fakat 1. dakikada gelen gole engel olamayınca takımı, hazırlık maçından 1-0 mağlup ayrılmıştır. Muslera, Galatasaray’daki ilk penaltı kurtarışını ise Süper Lig’in 2011-

Neymar Hayatı

Neymar Hayatı ve Ayrıntılı Biyografisi Şimdi de Neymar ile ilgili hazırladığımız detaylı biyografiyi paylaşalım; Neymar , 5 Şubat 1992 tarihinde Brezilya , Mogi das Cruzes’da doğmuştur. Tantos Júnior’dur. Annesinin adı Nadine Santos, babasının adı Neymar da Silva Sr’dır. 1999 yılında Portuguesa Santista takımının alt yapısında futbola başladı. 2003 yılında Santos alt yapısında futbola devam etti. Neymar 2009 sezonunda profesyonel oldu ve görev yapmaya başladı. İlk sezonunda Serie A'da 33 maçta sahaya çıktı ve 10 gol, 7 asist yaparak profesyonel kariyerinin henüz ilk sezonunda Campeonato Paulista olarak bilinen Serie A'da Yılın Genç Futbolcusu ödülüne layık görüldü. 2010 sezonunda oynadığı 36 maçta 19 gol atıp, 10 golün de pasını vererek dünyada adından söz ettirmeye başladı. Henüz ikinci sezonundaki performansıyla Real Madrid, Inter, Chelsea gibi takımların transfer listesine girmeyi başardı. 2011 sezonunda çıktığı 31 maçta 23 gol atıp 11 golün de pasını verdi.

Hadise,hadise kimdir,hadise albümleri

Hadise Fiziksel Özellikleri Kilosu : 62 Metre Olarak Boyu : 1.69 m Santimetre Olarak : 169 cm Göz Rengi : Kahverengi Doğal Saç Rengi : Koyu Kahverengi Hadise Kişisel Detaylar Doğum Tarihi ve Yaşı : 22 Ekim 1985 (29 yaşında) Doğum Yeri (Nereli): : Anvers / Belçika Güneş Burcu : Terazi Hadise Sevgilisi : Hakan Baş Mesleği : Şarkıcı Kısaca Hayatı (Biyografi) : Tam adıyla Hadise Açıkgöz, 1985 tarihinde Belçika’da doğdu. Çocukluk yılları Belçika’da geçen Hadise, küçük yaşta müziğe ilgi duymaya başladı. Ailesininde desteğiyle 2003 yılında Belçika’da popstar yarışmasına katıldı. Yarışmada iyi bir derece elde edemedi, ancak yarışma sayesinde tanınmaya başladı. İlk albümünü 2003 yılında ”Sweat” adıyla piyasaya çıkardı. 2008 yılında ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile beraber düet yaptı. 2009 yılında ”Düm Tek Tek” parçasıyla Eurovision’da Türkiye’yi temsil etti ve yarışmayı dördüncü sırada tamamladı. Acun Medya’nın yapımını üstlendiği ”O Ses Türkiye” yarışmasını